Sunday, May 22, 2011

Pagi-pagi da membebel

okey..!!
selamat pagi semua walaupun anda sdg menjenguk blog burok nie pada waktu petang..!! 
waaa mata aku da segar...!!!
assalamualaikum...!!!
mwahaha~

okeyh...!!!
pagi-pagi sudah buat entry baru...
nyiahaha~

skrg nie pagi-pagi cm da ta boleh tido lar....
haaaiiissshhh....!!!
haha~

sebnarnya...
aku nak cite pasal diri aku hari nie....
APA CITA-CITA AKU

okeyh,,,
sbenarnya matlamat hidup aku na jadi orang yg berguna kpd orang lain...
jadi itulah cita-cita aku,,,

okeyh,,
kalau dari segi karier yg akan aku pilih...
aku ta twu lar...
asyik bertukar-tukar...
masih samar-samar lagik...
ta twu lagi na pilih ape....
kejap na jadi cikgu, jadi usahawan lar....
itulah,, ini lah...

kowg boleh tolong tak..??
ahaha~

Mood :: Buntu

5 comments:

  1. Cita-cita saya nak jadi surirumah tangga ..

    cita- cita saya pulak nak jadikan cita-cita dia berjaya ..

    ahaha . , Balas:) *tetibe jea. Aku tau tk kena mengena pun dgn entry kau . peace ^^v

    ReplyDelete
  2. biar sy yg bgi cita-cita awak tuh tercapai....
    nyiahaha~
    ayat Balas

    ReplyDelete
  3. Masa membesar adalah masa jati diri dan personaliti kita dibentuk :) Keep on searching because saya pun sedang mencari ni :)

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete