Friday, November 25, 2011

riNDu giLe nAk mAmpOs la !

Haha !
awesome !
november dah nak abes,
Tahun Islam yg ke 1432 pon da nak menutup tirainye !
oyeeaaahhh !
and tahun nie pon tinggal sebulan jea lagy !
huh...
YKW ?
ape tuh YKW ?
you know what ? ( bajet hot konon tulis shortform ( tade kena mengena dengan yang hidup atau yang mati) )
ahah !
aku rase macam sekejap jea larh ~
aku rase macam baru jea masok Form 3, pastu tetibe jea da habis,,
baru jea rasa dok kat kelas villa *yekea kelas villa
baru jea musim sejuk habis, tetibe dia sampai balek ! *erk
( macam dok kat negara omputih jea )
giler r ! kejap gile weyh ! 

haha !
then, da nak masok Form 4, bunyi macam da besar jea !
ahah !

Kawan-kawan, sahabat-sahabat, teman-teman, rakan-rakan 3 KAA 1....
aku,, aku,, aku,,
aku rindu sangat time kita belajar dekat kelas sama-2,
aku rindu kita gelak time cikgu mengajar sama-2,
aku rindu kita main enjet-2 semut sama-2, *aku main kea ?
aku rindu kita study sama-2,
aku rindu kita melawak sama-2,
aku rindu kita bincang sama-2,
aku rindu kita berborak sama-2,
aku rindu kita lap tingkap sebab cikgu saleha marah sama-2,
aku rindu kita sapu sampah sama-2,
aku rindu kita letak buku sekap locker belakang kelas bila cikgu dah keluar sama-2,

semua kita buat sama-2 . . 
tapi kan, lepas nie kita mungkin da tak sama-2 macam dulu,
aku rindu korang gelak bila aku melawak kat dalam kelas,
aku rindu korang tanya aku pasal soalan metamatik kat dalam kelas,,

korang tawu ?
hari last sekolah, aku datang pukul 6 semata-mata 
nak dudok dalam kelas sorang-2,
 termenung, ingat segala nostalgia kita kat situ,
setiap tempat duduk aku tengok, aku amati, 
ingat sape yg dudok kat situ, ape yg aku penah buat kat orang yg dudok kat situ...
sebab aku tawu, aku takkan dapat lagy kawan macam korang lagy,
rasa sayu hati aku masa tuh..
haha ! air mata dah nak keluar masa tuh, aku tahankan jea..

tapi, lepas nie,
maybe, kita dah tak boleh sama-2 lagy..
masing-2 akan bawak haluan sendiri nanti,
thanks semua sebab dah mengisi ruang memori aku !
korang, nanti kita berpisah, and kita da tak jumpa,
jangan sesekali lupa aku taw ! 
HAHA ! :D

Mirza, 
Pami, Hadie,
Soleh, Hasif,
Zarrul, Dhirar, 
Justin, Hafiz,
Afifi...
Ayien, Eyza,
Lily, Hazirah,
Amyra, Rahmah,
Huda, Sofia,
Ernie, Yanie,
Yan, Nawwarah,
Nani, Fiza...

aku..
aku sayang gile kat korang larh !
haha ! 



Huh.. macam nak nanges dah nie !
haha ! :D

okey larh, cukop nie,,
nak pegy nangis !
haha !
*poyokan ?

Mood : : Rindu gile !

7 comments:

  1. Love you too bro! :D
    3 tahun yang begitu pantas berlalu~

    ReplyDelete
  2. Enjit-2 semut ! HAHAHAHAHAHAHAHHAHA !!

    beb ! aku sedih baca entry ni . nangis ! Ermm .

    Alangkahh taknak tinggalkan korang !

    Uhhh ..

    ReplyDelete
  3. lupaa nak cakap ...

    NAMA AKU !

    FIRST GIRL !!! :)

    ReplyDelete
  4. SEDIH :'(
    haha . tacinggg tacingg !

    ReplyDelete
  5. aku tahan air mata kot time aku buat entry nie !
    HAHA ! :D

    ReplyDelete
  6. Okay , aku terasa bab yg 'YKW' tuhhh . -_-

    ReplyDelete
  7. haha ! :D
    kan aku ade cakap tade kena mengena dgn yg hidup atau yg mati ! AHAHA ~

    ReplyDelete